اعضای کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی از عملکرد گروه سرمایه گذرای صندوق بازنشستگی کشوری (هلدینگ صبا انرژی) و شرکت ایران یاسا تایر و رابر در تامین اشتغال پایدار و حمایت از تولید تقدیر و قدردانی کردند.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل، جمعی از اعضای کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی از بخشهای مختلف تولید محصول در شرکت ایران یاسا تایر و رابر دیدن کردند.
بنا بر این گزارش، رضا صدیقی نماینده دوره دوازدهم مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو، علی جعفری آذر نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس دوازدهم، فضل الله رنجبر نماینده مردم کرمانشاه و رئیس فراکسیون بازنشستگان مجلس شورای اسلامی، شاهرخ رامین نماینده مردم دماوند، فیروزکوه و رودهن، مهدی اسماعیلی نماینده مردم میانه و ترکمانچای ، علی کرد نماینده مردم خاش، نصرت آباد و میرجاوه و کورین، و احمد فاطمی نماینده مردم حوزه انتخابیه بابل در مجلس شورای اسلامی روز سه شنبه دوازدهم خردادماه 1405 خورشیدی در بازدید از شرکت ایران یاسا تایر و رابر از روند تولید محصول و اجرای طرح های توسعه ای این شرکت دیدن کردند.

نمایندگان مردم در مجلس در دیدار با مدیرعامل، اعضای هیات مدیره و مدیران شرکت ایران یاسا تایر و رابر، پس از ارائه گزارش های علی پناهی مدیرعامل گروه سرمایه گذرای صندوق بازنشستگی کشوری (هلدینگ صبا انرژی) و ابوالفضل باباپور، شرکت ایران یاسا تایر و رابر از عملکرد و اقدامات این دو شرکت در حمایت از تولید، تامین اشتغال پایدار و حمایت از کارگران در شرایط کنونی کشور تقدیر و قدردانی کردند.
رضا صدیقی ماینده دوره دوازدهم مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو، در سخنانی در این نشست، از اقدامات شرکت ایران یاسا در خصوص اجرای طرح های توسعه ای، نوسازی خطوط تولید و اقدام در راستای رفع مشکلات ناترازی انرژی تقدیر کرد.

مهدی اسماعیلی نماینده مردم میانه و ترکمانچای و عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی نیز در سخنانی در این نشست، با تقدیر از اقدامات انجام شده از سوی مدیریت شرکت، بر لزوم تکمیل طرح های توسعه ای تولید و نوسازی خطوط تولید با آخرین فناوری تولید لاستیک تاکید کرد.
