گزارش مجمع عمومی سالیانه ایران یاسا در سال ۱۴۰۵؛ مجمع «پاسا» ۳۱۳ تومان سود تقسیم کرد

آنچه در این مطلب می‌خوانید:

مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت ایران یاسا تایر و رابر با نماد “پاسا”، بر اساس آگهی منتشر شده در سامانه جامع اطلاع رسانی ناشران (کدال) در سوم خردادماه 1405 مبنی بر دعوت به مجمع عمومی عادی سالیانه، ساعت 10:00 چهارشنبه سیزدهم خردادماه 1405 در سالن خلیج فارس گروه سرمایه گذاری صندوق بازنشستگی کشوری ( هلدینگ صباانرژی) برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل، روز چهارشنبه سیزدهم خردادماه 1405 خورشیدی، مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت ایران یاسا تایر و رابر با نماد بورسی پاسا با حضور اکثریت سهامداران برگزار شد.
در پایان مجمع به میزان ۹۰ درصد از سود قابل تقسیم، یعنی به ازای هر سهم ۳۱۳ تومان سود تصویب و تقسیم شد.

*** مهم ترین موارد مطرح شده در مجمع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام شرکت ایران یاسا تایر و رابر به شرح زیر است:
مدیران شرکت با اشاره به دستاوردهای مالی اعلام کردند که درآمد عملیاتی شرکت به ۴.۴ همت (هزار میلیارد تومان) رسیده که بیانگر رشدی ۴۵ درصدی نسبت به سال گذشته است. این موفقیت در حالی حاصل شده که شرکت با محدودیت‌های ناشی از تحریم‌ها و شرایط خاص منطقه‌ای دست‌به‌گریبان بوده است. سود خالص سال مالی جاری نیز بالغ بر ۶۶۰ میلیارد تومان گزارش شد.
*** از دیگر نکات برجسته مجمع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام شرکت ایران یاسا تایر و رابر می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:
پایداری در تأمین انرژی: برای مقابله با ناترازی برق، سه دستگاه دیزل‌ژنراتور خریداری شده که ۷۵ درصد نیاز انرژی کارخانه را تأمین می‌کند. مصرف برق شرکت ایران یاسا تایر و رابر حدود ۴ مگاوات است که در حال حاضر ۳ مگاوات آن از طریق ژنراتورها تأمین می‌شود. همچنین اجرای یک پروژه یک مگاواتی برق خورشیدی در برنامه شرکت قرار دارد.
توسعه محصول و تجهیزات: سال ۱۴۰۴ ضمن بهره‌برداری از دستگاه «اکسترودر» جدید، تولید محصول «تایر دوچرخه Skin Wall» نیز آغاز شد.

*** جایگاه در صنعت و اقدامات اجرایی؛
ایران یاسا تایر و رابر هم‌اکنون از نظر تعداد حلقه‌های تولید و متراژ فرآورده ها، رتبه دوم و از منظر تناژ تولید، رتبه ششم صنعت تایر کشور را در اختیار دارد. همچنین در سال ۱۴۰۴، این مجموعه موفق به کسب عنوان «صادرکننده ممتاز کشور» شد.
در حوزه امور حقوقی و مالیاتی نیز دستاوردهای قابل توجهی حاصل شده است:
موفقیت‌های حقوقی: دو پرونده حقوقی شرکت با صدور رأی به نفع «ایران یاسا» مختومه و مبالغ مربوطه وصول شد.

بازگشت وجوه مالیاتی: با نهایی‌شدن پرونده‌های مالیاتی، مبلغ ۶ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان از پرداختی‌های پیشین شرکت عودت داده شد و متعاقب آن منجر به کاهش جرائم مالیاتی به مبلغ 29 میلیارد و 700 میلیون تومان شد.
مشوق‌های گمرکی: شرکت موفق به دریافت ۲۸ میلیارد تومان معافیت عوارض گمرکی شد.
توقف تولید: به دلیل ملاحظات امنیتی و پیشگیری از خسارت در طول دوره جنگ، خط تولید در ایام «جنگ رمضان» به‌طور موقت تعطیل بود.
*** پرسش و پاسخ سهامداران
در بخش پایانی مجمع، مدیران به پرسش‌های سهامداران پاسخ دادند:
۱. تولید تایرهای سنگین: در پاسخ به چرایی عدم ورود به بازار لاستیک‌های سنگین، مدیران تأکید کردند که با توجه به نیاز این حوزه به سرمایه‌گذاری کلان و زیرساخت‌های گسترده، این موضوع در دستور کار شرکت قرار ندارد.
۲. تأمین مواد اولیه (کائوچو): در واکنش به نگرانی‌ها بابت تأمین کائوچو، اعلام شد شرکت با تدابیر اتخاذ شده نسبت به پیش‌خرید مواد اولیه اقدام نموده و نیاز خود را تا ۴ ماه آینده تأمین کرده است.
*** چشم‌انداز آینده شرکت؛
مدیران شرکت بر تداوم سیاست‌های فروش بدون تخفیف در سال‌های آتی تأکید کردند.
همچنین خرید زمین متعلق به بنیاد مستضعفان به عنوان یکی از برنامه‌های کلیدی شرکت برای سال ۱۴۰۵ معرفی شد که می‌تواند بستر مناسبی برای طرح‌های توسعه‌ای آینده باشد.
دپارتمان تخصصی نقد و بررسی ایران یاسا تایر

جمعی از نویسندگان و تحلیل‌گران تخصصی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شاید خواندن این مطالب هم برایتان جالب باشد...