ابوالفضل باباپور مدیر عامل شرکت ایران یاسا تایر و رابر با حضور در خط تولید و دیدار صمیمی و چهره به چهره با همکاران، فرا رسیدن یازدهم اردیبهشت ماه، روز جهانی کار و کارگر را به همکاران خود تبریک گفت.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل، ابوالفضل باباپور به همراه جمعی از مدیران شرکت، با حضور در واحدهای مختلف تولید نظیر شیلنگ سازی، تیوب سازی، بسته بندی و تولید تایر، از نزدیک فرا رسیدن روز کارگر را به همکاران تبریک گفته و این روز را بهانه ای برای قدردانی از زحمات همکاران پرتلاش شرکت ایران یاسا تایر و رابر عنوان کرد.

وی در این دیدار چهره به چهره و صمیمی با همکاران، بر نقش اساسی و محوری کارگر در پیشبرد اهداف سازمانی شرکت تاکید و از زحمات همکاران در راستای تحقق اهداف استراتژیک شرکت قدردانی کرد.

باباپور در سخنان خود با همکاران واحدهای مختلف تولید، افزود: مدیریت شرکت همواره می کوشد تا هرچه شایسته تر، قدردان تلاش و همت همکاران تلاشگر خود باشد.
مدیرعامل ایران یاسا در این دیدار با تاکید بر نقش محوری همه همکاران در تحقق اهداف تولید، تصریح کرد: لازم است که همگان در بخش های مختلف شرکت، تلاش کنیم تا با همکاری و همیاری همگانی از شرایط کنونی با کمترین آسیب عبور کنیم.

وی بر لزوم اقدام همگانی در راستای کاهش ضایعات تولید، بهبود کیفیت محصول و افزایش بهرهوری تولید، کم کردن هزینه ها، افزایش راندمان تولید و کاهش هزینه های سوخت و انرژی تاکید کرد.
